Biznesit Shkollë EENI Master Biznes Ndërkombëtare Eksport

Biznesit Shkollë

EENI - Business School Biznesit Shkollë

Shqipe Albanian / Shqipe
Programi Master Biznes Ndërkombëtare Master International Trade


EENI Biznesit Shkollë Programi Master Biznes Ndërkombëtare MIB/ International Business (14th edition, e-learning , + 500 studentë / 100 vendet)

Master Biznes Ndërkombëtare


Export tools: Biznesit Shkollë EENI ofron specializime të ndryshme të Master në biznesin ndërkombëtar:

- Master në Tregtisë së Jashtme dhe Marketing Ndërkombëtar
Incoterms, logjistikë, doganat,, segmentimit përhapjes, të promovimit ...

- Master në biznesin ndërkombëtar, Global Marketing dhe Ndërkombëtarizimi MIB Ekzekutiv
Vizion global dhe praktike të biznesit ndërkombëtar, int. , marketing tregjet rajonale, duke bërë biznes në ...

Master në specializim të biznesit ndërkombëtar në ...

- Biznesi Master në Azi

- Biznes Master Asia Pacific Rajoni

- Master në Biznes Afrikë

- Biznesi Master në Amerikat

- Master muslimanët vendet Diplomen Master Tregtisë së Jashtme / Foreign Trade
Globalizim, Eksport - dokument, Doganat, Kontratë, Incoterms, Logjistika, Letra e kreditit - dokumentar krediti, Financa

Master Marketingu Ndërkombëtare
Marketingu, Hulumtimi i tregut, Eksport departamenti, çmim (Eksport ), Promovimi, Google Pozicioni, produkt, copëzim markë Pozicioni, shpërndarjes

Master Ekzekutiv Biznes Ndërkombëtare, Global Marketing dhe ndërkombëtarizimin
Tregtisë së Jashtme, Marketingu, e-biznes, Menaxhim Interkulturelle, ndërkombëtarizim. FDI investime të huaja të drejtpërdrejta.

CV
EENI bursë

EENI Biznesit Shkollë